SwedishDanish
0413-550260

Tvingskolans skolresa

För fjärde året i rad fick Lone Star besök av sjätteklassare från Tving, norr om Karlskrona.
På nationaldagen den 6 juni anlände 16 elever och 4 föräldrar, förväntansfulla inför 3 intensiva skolrese-dagar.

Efter en god lunch i Wild West Saloon startade den fartfyllda tävlingen "Hjältarna på fortet". Eleverna delades in i tre lag och utmanades av de 4 papporna som bildade laget "the Old Boys". Det blev en jämn och spännande kamp med guldstenar, ledtrådar & lösenord och när resultatet räknats fram stod laget "Hatten" som segrare. Förutom sitt välförtjänta pris fick de nu chansen att plundra fortet på skatten och kämpa mot alla andra skolor som besöker oss i maj och juni, där vinnaren får ett fint pris skickat till skolan. (Vinnaren och hela listan presenteras inom kort)

Andra dagen var det dags för "Uppdrag i Vildmarken", och "the Old Boys" var sugna på revansch. Alla lagen kämpade tappert och samarbetet i gruppen sattes på prov och växte. Efter alla strapatsrika utmaningar genom skogen, över åar och uppför berg, stod middagen serverad i restaurangen. Vid prisutdelningen stod det klart att laget "Hen Power" lyckats ta hem segern.
Som avslutning på kvällen anordnades "Live Karaoke" med bandet "Pälsjägarna", där alla fick släppa loss sina underhållar-talanger, och där "the Old Boys" äntligen fick sin efterlängtade vinst. Bra jobbat!

Sista dagen var vigd åt en avkopplande kanot-tur på Rönne Å. Endast ett par kanoter välte, men nästan alla fastnade på någon sten under färden. Det fina vädret, "Flyt-fikat", den grillade hamburgaren och gemenskapen gjorde att det hela blev en mycket lyckad dag!

Vi på Lone Star tackar för tre fantastiska dagar tillsammans och hoppas på återseende nån annan gång!
- Tvings skola äger!

Ur gästboken: "Toppen ställe med suverän service. Detta glömmer vi aldrig!"

More in this category: « Kyrkhultskolans klassresa

Få vårt E-nyhetsbrev gratis med spännande erbjudanden!

Login

Gilla oss på Facebook och du kan vinna Country Fest biljetter!