SwedishDanish
0413-550260

Konferens & Personalfest

Fest och kul med familj & vänner

Skolresa & Läger

Mobila Arrangemang

Lone Star Konferenscenter träffar du på Eurohorse, Svenska mässan i Göteborg den 26 februari - 1 mars. Du kan handla vackra horn, lasso, cowboyhattar, handskar mm i vår western store. Träffa våra säljare som erbjuder dig konferenspaket, skolresepaket mm. Howdy and see y´ll! Du hittar oss på B09:12.

Varför inte fira Midsommar på Lone Star Konferenscenter?

Det beslutet tog KRIS ( Kriminellas Revansch I Samhället) och kom med 11 män. KRIS är en förening som hjälper människor med kriminell bakgrund att komma tillbaka till samhället igen.
Eftersom de valt att stanna hela helgen hyrde de stugor på Camp Wild West med frukost. Under lördagen åkte de in till Vägasked Ranch för de olika aktiviteterna. Cowboykampen stod det på programmet. Det var ingen pistolduell men däremot tuffa grenar som pistolskytte, yxkastning och bullriding. De klarade sina grenar med bravur och tävlingsandan var hög. Ett lag korades till slut. Lite senare på kvällen serverades det Hamburgartallrik till skönsjungande och spelande trubadur. Det här stod att läsa i gästboken efter dem: " Tackar för en underbar Midsommarhelg och god mat. "
Vi på Lone Star Konferenscenter instämmer och önskar er varmt välkomna tillbaka.

För fjärde året i rad fick Lone Star besök av sjätteklassare från Tving, norr om Karlskrona.
På nationaldagen den 6 juni anlände 16 elever och 4 föräldrar, förväntansfulla inför 3 intensiva skolrese-dagar.

Efter en god lunch i Wild West Saloon startade den fartfyllda tävlingen "Hjältarna på fortet". Eleverna delades in i tre lag och utmanades av de 4 papporna som bildade laget "the Old Boys". Det blev en jämn och spännande kamp med guldstenar, ledtrådar & lösenord och när resultatet räknats fram stod laget "Hatten" som segrare. Förutom sitt välförtjänta pris fick de nu chansen att plundra fortet på skatten och kämpa mot alla andra skolor som besöker oss i maj och juni, där vinnaren får ett fint pris skickat till skolan. (Vinnaren och hela listan presenteras inom kort)

Andra dagen var det dags för "Uppdrag i Vildmarken", och "the Old Boys" var sugna på revansch. Alla lagen kämpade tappert och samarbetet i gruppen sattes på prov och växte. Efter alla strapatsrika utmaningar genom skogen, över åar och uppför berg, stod middagen serverad i restaurangen. Vid prisutdelningen stod det klart att laget "Hen Power" lyckats ta hem segern.
Som avslutning på kvällen anordnades "Live Karaoke" med bandet "Pälsjägarna", där alla fick släppa loss sina underhållar-talanger, och där "the Old Boys" äntligen fick sin efterlängtade vinst. Bra jobbat!

Sista dagen var vigd åt en avkopplande kanot-tur på Rönne Å. Endast ett par kanoter välte, men nästan alla fastnade på någon sten under färden. Det fina vädret, "Flyt-fikat", den grillade hamburgaren och gemenskapen gjorde att det hela blev en mycket lyckad dag!

Vi på Lone Star tackar för tre fantastiska dagar tillsammans och hoppas på återseende nån annan gång!
- Tvings skola äger!

Ur gästboken: "Toppen ställe med suverän service. Detta glömmer vi aldrig!"

Den 9:e maj kom Kyrkhultskolans klass 6A till Lone Star för fyra intensiva skolrese-dagar.

Det var full fart direkt med aktiviteter som Linbana, Bågskytte, Blåsrör & Läskbacksklättring.

Därefter var det dags att utmana varandra i den legendariska "Hjältarna på Fortet", där de delades in i 6 lag som alla ville vinna skatten och chansen att få plundra fortet. Nytt för i år är att vi har en topplista med alla skolor som besöker oss i maj - juni, och den skola som lyckats plundra mest vinner ett fint pris!
Det blev en spännande kamp ända in till slutet, då det vinnande laget kunde utses med endast några sekunders marginal.
Första dagen avslutades med att utse klassens bästa Bullrider, vilket blev Isabella på 42s. Grattis!

Andra dagen var fylld av strapatser och äventyr i den klassiska tävlingen "Uppdrag i Vildmarken". En vandring i skog och mark, som avslutas med att alla får chansen att klättra upp för en 18m hög klippa.
När alla kommit helskinnade tillbaka fanns inget bättre sätt att toppa kvällen på, än med bandet Pälsjägarna och Live karaoke.

Nästa dags program var en heldag med kanotpaddling på Rönne å, med grillad lunch och "flyt-fika" under färden.
Nöjda och glada, men något trötta, reste klass 6A tillbaka hem till Kyrkhult dagen därpå.

Vi på Lone Star tackar för oss och hoppas vi ses snart igen!

Ur gästboken: "Tack så mycket för allt, ni har varit fantastiska!"

Den årliga Sverigeturen med besöket på Lone Star som en av höjdpunkterna blev åter mycket omtyckt.

Det dagliga arbetet framför datorerna byttes ut mot cowboyliv för en dag på Lone Star. Alla fick utrusta sig med hatt och scarf för att sedan ge sig ut för att kämpa i cowboykampen. Mellan tävlings grenarna hann man med kaffe och lunch. En timmes paus på westernhotellet var välbehövligt innan det blev dags för BBQ med egen tillverkade grillspett. En festkväll utan dans och musik är ingen bra festkväll, så just därför fick alla lära sig att dansa linedance till live bandet The LonStars. Utdrag ur gästboken: "Vi från Tarsier Studios tackar för oss för en "Yeeehah!!!" dag fylld med roliga aktiviteter och god mat. Definitivt en paus från våra urbana miljöer och datorerna vi sitter framför varje dag"

Lone Star Konferenscenter tackar arrangörerna och alla besökare på Bilsport Performance and Custom Motor Show för fyra härliga utsällningsdagar med försäljning av Western Store.

JÖNKÖPING: Vi på Lone Star Konferenscenter har under påskhelgen deltagit i Bilsport Performance and Custom Motor Show. Vi har bland annat sålt hattar, handskar,horn, skallar, bilskyltar och texassjärnor från vår omtyckta shop; Wester Store. Bilsport Performance and Custom Motor Show i Jönköping är Skandinaviens största Bil- och motormäsa med över 80 000 besökare. Det var många som klev in i vår butik och kikade på våra varor och visade intresse för ett besök till oss på Lone Star Konferenscenter. Vi tackar än en gång för en välarrangerad mässa på Elmia i Jönköping och ser fram emot nästa års mässa. See you there!

 

Under två härliga vinterdagar besökte ett team från Ullerödsskolan i Danmark Lonestar.

Efter lite värmande varm choklad var det direkt dags för aktiviteter som blåsrör, dart och luftpistol och pilbåge. I Wild West Saloon fortsatte utmaningarna sen med teambuilding och uppdrag såsom ordbygge m.m.

Efter en god fika åkte de vidare till stugorna på Camp Wild West för egna aktiviteter och övernattning.

Nästa dag var det först pulkåkning och aktiviteten "skidracet" ute i snön och sen "Hjältarna på Fortet"!De två lagen var mycket jämna men "Team HG" vann med en guldsten och fortet plundrades på skatten!

Det var det nu skönt med en rofylld stund och god mat i restaurangen. En höjdpunkt var prisutdelningen och belöningarna som bestod av cowboyhattar och westernscarfsar!

Till sist var det sen dags för överraskningen: "Bullriding"på den mekaniska tjuren!

Elever, föräldrar, lärare och äventyrsledrare var alla överrens om att vi haft några toppendagar tillsammans!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elever, föräldrar, lärare och äventyrsledrare var alla överrens om att vi haft några toppendagar tillsammans!

 

 

Ovetande om vad som väntade honom befann sig Johan från Kävlinge plötsligt på Lone Star Konferenscenter.  Han var iförd en fotboja modell större som han fått på sig av sina "omtänksamma" vänner.

När man som blivande brudgum hamnar på svensexa på Lone Star räcker inte längre sedvanlig äktenskapsprövning.  Man måste bevisa både för sina kompisar och för äventyrsledarna att man besitter några av de egenskaper som krävs för att ingå äktenskap :)  Johan fick bl a möjlighet att visa detta i läskbacksklättring och bullriding.

Men naturligtvis måste alla vara med och tävla så det blev cowboykamp mellan Johan och sex av hans vänner "från stan" i ena laget, och sju "Rednecks" i det andra laget. Det blev en oerhört spännande kamp där Johan först lett sitt lag till en till synes betryggande ledning. De vann nämligen bl a slädpulling och pilbåge. Men det bar sig inte bättre för Johan och "staborna" än att Rednecksen tog sig förbi i absolut sista grenen! De vann bl a linbaneracet och yxkastningen på ett övertygande sätt.

Efter pris- och diplomutdelning bar det vidare för hela gänget. Tack säger vi från Lone Star och önskar Johan och Linda ett fantastiskt bröllop och ett långt och lyckligt äktenskap!

 

 

 

 

Lone Star kommer deltaga som utställare på eventdagarna i Göteborg 16-17 oktober. Det är den 5:e upplagan av Eventdagarna och är Skandinaviens enda heltäckande fackmässa inom Event Marketing, sponsring, möten, underhållning och evenemang. Välkommen att kontakta oss när du önskar boka ett arrangemang i Texas miljö. Cowboy Up and Se y'all at Lone Star!

Det blev en bra start på terminen för Herrestorpskolans 9:or från Vellinge, när de besökte Lone Star Konferenscenter den 6-7 september.
De valde ett av våra Skolrese-paket med en övernattning.

Första dagen började med äventyret "Uppdrag i vildmarken" - en strapatsrik vandring i skog och mark, med många roliga utmaningar och tävlingar, som t.ex. "Rep över ån" och "Båtrace". Eleverna fick även testa att klättra uppför en 18m hög klippa.
Kampen mellan lagen var stenhård, och väl tillbaka visade det sig att det endast skiljde 0,5 poäng mellan vinnarna och 2:orna. Vinnarlaget fick varsin cowboy-scarf som pris.

Efter en välförtjänt middag i "Wild West Saloon" var det dags att utse klassens Bullrider.
Det var väldigt jämnt, men till slut stod Markus som segrare. Grattis!
Kvällen avslutades med Live Karaoke med bandet "Pälsjägarna", och vilket ös det blev!
Publiken hoppade, dansade och skrek när vinnarlaget framförde sista låten.

Dagen därpå var det dags för "Hjältarna på Fortet" - den fartfyllda tävlingen där det gäller att
samla guldstenar och ledtrådar, och där vinnarna får plundra fortet på skatten.
Här märktes vilka som hade sovit och ätit frukost, och vilka som inte hade det. :-)

Avslutningsvis, efter en god lunch, fick alla testa på aktiviteter som: Linbana,
Läskbacksklättring, Pilbåge, m.m.

Vi på Lone Star tackar för oss och önskar er Lycka Till framöver!

Ur Gästboken: "Tack för två intensiva dagar med roliga aktiviteter!"

Ann-Margrets 60-års fest

I slutet på maj kom Ann-Margret och hennes familj till Lone Star för att fira hennes 60-årsdag.

Först intogs en älgkebab framför den öppna elden. Ganska mysigt eftersom vädret inte var det allra bästa. Därefter delades de in i två mycket tävlingsinriktade lag. Första grenen var skidgång och båda lagen kämpade bra. Sedan kastdes det yxa, vilket var en riktig hit. Grenar som klättervägg, pistol och pilbågskytte klarades också med glans. Ann-Margret fick genomgå ett jubilarprov också där hennes mod och minne testades . Efter en dust med den mekaniska tjuren var alla överens att det skulle smaka bra med en Westernbuffé i Restaurang Wild West Saloon. Kvällen fortsatte med livemusik från the Lonestars och de som ville dansade också Linedance. Vi hoppas ni kommer tillbaka snart igen!

För tredje året i rad valde ungdomsgruppen från Rosengård i Malmö att återkomma till Lone Star.

Under två dagar hade Söndrebalgskolans avgångsklass, från Hjärnarp, sin skolresa på Lone Star Konferenscenter.

De började med en uppvärmningsomgång i Bågskytte, där det bästa resultatet delades mellan Linus och Oskar som båda lyckades samla ihop imponerande 32 poäng på 4 pilar.

När det var avklarat bar det iväg ut i skogen på dagens "Uppdrag i Vildmarken". Det blev en jämn och spännande tävling ända in i slutet, och på "Alpfotbollen" skilde det endast 1/10-dels sekund mellan de två bästa lagen. Efter många strapatsrika utmaningar i skogen kom de slutligen tillbaka och avnjöt en välförtjänt middag i Wild West Saloon.

Efter middagen var det dags att utse klassens Bullrider. Många försökte och några var väldigt nära, men ingen lyckades slå Jonathans segertid på 47 sekunder. Grattis!

Kvällen avslutades med Live-karaoke med bandet Pälsjägarna, och trots att eleverna var ganska trötta efter dagens äventyr så var stämningen på topp när alla sjöng med och dansade till låtarna.

Nästa dag var det dags för "Hjältarna på fortet", där laget som först kom på rätt lösenord fick plundra fortet på skatten. Efteråt fick alla chansen att prova på aktiviteter som Linbana, Läskbacksklättring och Blåsrör osv.

Vid dagens slut var alla nöjda och resan bar av hemåt mot Hjärnarp igen.

Vi på Lone Star tackar för oss och önskar er Lycka Till framöver!

För fjärde året i rad hade vi förmånen att få arrangera Nolatos vårfest. Denna gång på Lone Star Konferenscenter i N Rörum. På programmet stod tävlingar i form av cowboykampen och tex mex superbuffé. Stämningen var på topp! Ur gästboken: "Vi från Nolato Media Tech tackar för en underbar eftermiddag och kväll. Roliga lekar och god mat!"

Under två dagar var Björketorpskolan klass 6 från Björketorp, Västra Götaland, på Lone Star Konferenscenter.
De anlände efter en lång bilresa, med höga förväntningar och fulla av energi.
Första dagens utmaning var "Uppdrag i vildmarken", där man beger sig ut på en 5 km lång vandring i naturen och tävlar i grenar som Alpfotboll, Knopslagning & Stavhopp över ån, och där höjdpunkten är att testa klättra upp för den 18m höga klippan.
Eleverna tyckte att föräldrarna skulle ha ett eget lag, så eleverna delades in i tre lag och föräldrarna bildade ett fjärde.
Det fick eleverna djupt ångra då det visade sig att föräldrarna var bäst i de flesta grenarna, vilket gav dom totalsegern och det efterlängtade priset.

Efter en god middag var det dags att utse klassens Bullrider. Det var jämnt, men när alla hade provat var det Elin som vann på 27sek. Grattis!
Kvällen avslutades på bästa sätt med bandet Pälsjägarna och Live-karaoke. När röstningen var klar stod föräldrarnas lag åter som segrare, och eleverna bestämde sig för att ta revansch nästa dag.

Dag två var det så dags för "Hjältarna på fortet", den fartfyllda tävlingen där man ska samla guldstenar och komma på lösenordet.
Snabbaste laget med det rätta lösenordet blev "Mupparna" med lagledare Anton i spetsen. Bra jobbat!
När vinnarna hade plundrat fortet på skatten, fick de sitt välförtjänta pris.

Som avslutning fick alla prova på aktiviteter som Läskbacksklättring, Linbana, Pilbåge, Blåsrör osv, innan det bar av mot Björketorp igen.

Vi på Lone Star tackar för två fantastiska dagar och hoppas på återseende nån annan gång!

Ur gästboken: "Tack för en rolig och organiserad klassresa!"

När Emma Dellming firade 30-årsdagen på Lone Star Konferenscenter träffades familjen från Göteborg i norr till Staffanstorp i Söder.

I Cowboykampen utmanade de varandra i aktiviteterna pilbågsskytte, blåsrör, yxkastning, hästskokastning och lasso. I parken njöt man av godsaker från fikakorgen.

Tills sist kröntes dagens bullrider på den mekaniska tjuren innan det bar hem efter en rolig eftermiddag tillsammans!

Vi på Lone Star hälsar alla välkomna att fira en lyckad födelsedag på Lone Star Konferenscenter!

Företaget Jay Way har haft en två dagars konferens på Lone Star.

De fick njuta av god mat och aktiviteter efter intensivt arbete i konferenslokalerna.

Lone Star välkomnar Dig som letar efter en spännande och annorlunda anläggning, med mycket hög servicenivå för din nästa konferens eller kickoff. Lone Star är också ett mycket populärt alternativ för Din företagsfest! God mat, aktiviteter och högklassig underhållning!! Let's go to Lone Star!

Den 26-27 maj är vi en av 50 upplevelser du kan besöka när MittSkåne håller Öppet hus!
Erbjudanden, prova- på aktiviteter, guidade turer, fika, djur och natur, tävlingar , konst & hantverk och mycket mer kan du upplev mellan 10-16 båda dagarna. Besök www.upplevmittskane.se för att planera din upplevelsehelg!

Få vårt E-nyhetsbrev gratis med spännande erbjudanden!

Login

Gilla oss på Facebook och du kan vinna Country Fest biljetter!