SwedishDanish
0413-550260

Konferens & Personalfest

Fest och kul med familj & vänner

Skolresa & Läger

Mobila Arrangemang

2015-02-23 20:45

Lone Star Konferenscenter träffar du på Eurohorse, Svenska mässan i Göteborg den 26 februari - 1 mars. Du kan handla vackra horn, lasso, cowboyhattar, handskar mm i vår western store. Träffa våra säljare som erbjuder dig konferenspaket, skolresepaket mm. Howdy and see y´ll! Du hittar oss på B09:12.

2013-06-27 21:31

Varför inte fira Midsommar på Lone Star Konferenscenter?

Det beslutet tog KRIS ( Kriminellas Revansch I Samhället) och kom med 11 män. KRIS är en förening som hjälper människor med kriminell bakgrund att komma tillbaka till samhället igen.
Eftersom de valt att stanna hela helgen hyrde de stugor på Camp Wild West med frukost. Under lördagen åkte de in till Vägasked Ranch för de olika aktiviteterna. Cowboykampen stod det på programmet. Det var ingen pistolduell men däremot tuffa grenar som pistolskytte, yxkastning och bullriding. De klarade sina grenar med bravur och tävlingsandan var hög. Ett lag korades till slut. Lite senare på kvällen serverades det Hamburgartallrik till skönsjungande och spelande trubadur. Det här stod att läsa i gästboken efter dem: " Tackar för en underbar Midsommarhelg och god mat. "
Vi på Lone Star Konferenscenter instämmer och önskar er varmt välkomna tillbaka.
2013-06-14 20:39

För fjärde året i rad fick Lone Star besök av sjätteklassare från Tving, norr om Karlskrona.
På nationaldagen den 6 juni anlände 16 elever och 4 föräldrar, förväntansfulla inför 3 intensiva skolrese-dagar.

Efter en god lunch i Wild West Saloon startade den fartfyllda tävlingen "Hjältarna på fortet". Eleverna delades in i tre lag och utmanades av de 4 papporna som bildade laget "the Old Boys". Det blev en jämn och spännande kamp med guldstenar, ledtrådar & lösenord och när resultatet räknats fram stod laget "Hatten" som segrare. Förutom sitt välförtjänta pris fick de nu chansen att plundra fortet på skatten och kämpa mot alla andra skolor som besöker oss i maj och juni, där vinnaren får ett fint pris skickat till skolan. (Vinnaren och hela listan presenteras inom kort)

Andra dagen var det dags för "Uppdrag i Vildmarken", och "the Old Boys" var sugna på revansch. Alla lagen kämpade tappert och samarbetet i gruppen sattes på prov och växte. Efter alla strapatsrika utmaningar genom skogen, över åar och uppför berg, stod middagen serverad i restaurangen. Vid prisutdelningen stod det klart att laget "Hen Power" lyckats ta hem segern.
Som avslutning på kvällen anordnades "Live Karaoke" med bandet "Pälsjägarna", där alla fick släppa loss sina underhållar-talanger, och där "the Old Boys" äntligen fick sin efterlängtade vinst. Bra jobbat!

Sista dagen var vigd åt en avkopplande kanot-tur på Rönne Å. Endast ett par kanoter välte, men nästan alla fastnade på någon sten under färden. Det fina vädret, "Flyt-fikat", den grillade hamburgaren och gemenskapen gjorde att det hela blev en mycket lyckad dag!

Vi på Lone Star tackar för tre fantastiska dagar tillsammans och hoppas på återseende nån annan gång!
- Tvings skola äger!

Ur gästboken: "Toppen ställe med suverän service. Detta glömmer vi aldrig!"

2013-05-21 22:05

Den 9:e maj kom Kyrkhultskolans klass 6A till Lone Star för fyra intensiva skolrese-dagar.

Det var full fart direkt med aktiviteter som Linbana, Bågskytte, Blåsrör & Läskbacksklättring.

Därefter var det dags att utmana varandra i den legendariska "Hjältarna på Fortet", där de delades in i 6 lag som alla ville vinna skatten och chansen att få plundra fortet. Nytt för i år är att vi har en topplista med alla skolor som besöker oss i maj - juni, och den skola som lyckats plundra mest vinner ett fint pris!
Det blev en spännande kamp ända in till slutet, då det vinnande laget kunde utses med endast några sekunders marginal.
Första dagen avslutades med att utse klassens bästa Bullrider, vilket blev Isabella på 42s. Grattis!

Andra dagen var fylld av strapatser och äventyr i den klassiska tävlingen "Uppdrag i Vildmarken". En vandring i skog och mark, som avslutas med att alla får chansen att klättra upp för en 18m hög klippa.
När alla kommit helskinnade tillbaka fanns inget bättre sätt att toppa kvällen på, än med bandet Pälsjägarna och Live karaoke.

Nästa dags program var en heldag med kanotpaddling på Rönne å, med grillad lunch och "flyt-fika" under färden.
Nöjda och glada, men något trötta, reste klass 6A tillbaka hem till Kyrkhult dagen därpå.

Vi på Lone Star tackar för oss och hoppas vi ses snart igen!

Ur gästboken: "Tack så mycket för allt, ni har varit fantastiska!"

2013-05-05 18:09

Den årliga Sverigeturen med besöket på Lone Star som en av höjdpunkterna blev åter mycket omtyckt.

2013-04-20 10:49

Det dagliga arbetet framför datorerna byttes ut mot cowboyliv för en dag på Lone Star. Alla fick utrusta sig med hatt och scarf för att sedan ge sig ut för att kämpa i cowboykampen. Mellan tävlings grenarna hann man med kaffe och lunch. En timmes paus på westernhotellet var välbehövligt innan det blev dags för BBQ med egen tillverkade grillspett. En festkväll utan dans och musik är ingen bra festkväll, så just därför fick alla lära sig att dansa linedance till live bandet The LonStars. Utdrag ur gästboken: "Vi från Tarsier Studios tackar för oss för en "Yeeehah!!!" dag fylld med roliga aktiviteter och god mat. Definitivt en paus från våra urbana miljöer och datorerna vi sitter framför varje dag"

2013-04-01 19:55

Lone Star Konferenscenter tackar arrangörerna och alla besökare på Bilsport Performance and Custom Motor Show för fyra härliga utsällningsdagar med försäljning av Western Store.

JÖNKÖPING: Vi på Lone Star Konferenscenter har under påskhelgen deltagit i Bilsport Performance and Custom Motor Show. Vi har bland annat sålt hattar, handskar,horn, skallar, bilskyltar och texassjärnor från vår omtyckta shop; Wester Store. Bilsport Performance and Custom Motor Show i Jönköping är Skandinaviens största Bil- och motormäsa med över 80 000 besökare. Det var många som klev in i vår butik och kikade på våra varor och visade intresse för ett besök till oss på Lone Star Konferenscenter. Vi tackar än en gång för en välarrangerad mässa på Elmia i Jönköping och ser fram emot nästa års mässa. See you there!

Få vårt E-nyhetsbrev gratis med spännande erbjudanden!

Login

Gilla oss på Facebook och du kan vinna Country Fest biljetter!