SwedishDanish
0413-550260

TA MED DINA VÄNNER TILL LONE STAR

Fest & Kul med Familj & Vänner I mitten av Skåne hittar du en annorlunda och spännande fest- aktivitetsplats; Lone Star Konferenscenter (Fd KCS Vildmarkscenter). Förlägg er fest i

http://www.lonestar.se/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/690840IMG_0959.JPG http://www.lonestar.se/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/650335DSC_2244.JPG http://www.lonestar.se/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/346529DSC_7686.JPG http://www.lonestar.se/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/428387P1050681.JPG http://www.lonestar.se/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/827376P1070629_2.JPG http://www.lonestar.se/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/765885P1560971.JPG http://www.lonestar.se/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/142634PICT0178.jpg

Konferens & Personalfest

Skolresa & Läger

Mobila Arrangemang

Fest & Kul med Familj & Vänner

I mitten av Skåne hittar du en annorlunda och spännande fest- aktivitetsplats; Lone Star Konferenscenter (Fd KCS Vildmarkscenter).

Förlägg er fest i en av våra restauranger i westernstil! Alla som någon gång satt sin fot i ett riktigt Texas Steakhouse vet vad vi pratar om.
Den underbara doften, miljön, gemenskapen, servicen och självklart smakupplevelsen.
Våra restauranger Wild West Saloon, Country House och Long Horn Saloon har alla den där speciella känslan. Låt oss servera er en fantastisk festmåltid! Vilken meny ni än väljer så lovar vi att inte spara på krutet, och vi låter aldrig våra gäster gå hungriga ut genom dörren.

Våra duktiga underhållningsgrupper Sherriff's Washboard Band och Lone Star Lindedancers underhåller er med live musik och en fartfylld show och varför inte låta en av våra linedance instruktörer få upp hela ert gäng på fötterna och lära sig dansa en riktig Linedance tillsammans!

Vi har ett hundratal spännande aktiviteter & äventyr som passar alla åldrar. Allt från 5-kamp till kanotpaddling och mekanisk tjur.

Önskar ni övernattning kan vi erbjuda det på vår boende anläggning Camp Wild West.

Varje lördag har vi också Country Fester dit man kan komma med hela familjen för att njuta av en eftermiddag och kväll med gemenskap, god mat, aktiviteter och underhållning.

Kontakta oss idag för mer information och bokning!

arrow Läs mer om Bröllopsfester
arrow Läs mer om Svensexor & Möhippor
arrow Läs mer om Country Fester
arrow Läs mer om Weekendpaket
 

Fråga oss

Få vårt E-nyhetsbrev gratis med spännande erbjudanden!

Login

Gilla oss på Facebook och du kan vinna Country Fest biljetter!