SwedishDanish
0413-550260
http://www.lonestar.se/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/665542IMG_9735.JPG http://www.lonestar.se/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/158680IMG_5609.JPG http://www.lonestar.se/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/919745P1330328.jpg http://www.lonestar.se/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/604362P1330350.jpg

Konferens & Personalfest

Skolresa & Läger

Mobila Arrangemang

Underhållning

För en lyckad helkväll krävs högklassig underhållning!

När Sheriff's Washboard Band står på scen med en energisk scenshow och en härlig blandning av Country, Pop och Rock’n’Roll och när sedan Lone Star Linedancers inbjuder hela ert gäng att vara med och dansa är stämningen 100% på topp. Då, när ni minst anar det, hörs ett gevärsskott utanför dörren och plötsligt står ett gäng banditer mitt inne i restaurangen, laddade till tänderna. Som tur är har vi ju också en sheriff, men på Lone Star Konferenscenter kan man aldrig känna sig helt säker...


The LoneStars

 

Johanna_singingMiriamTobias
Du kan liva upp vilket party som helst med detta underhållningsband. Med en repertoar av rock, pop, blues och - naturligtvis - country kommer detta band utan tvivel att förse era gäster med god underhållning. Om ni vill kan vi även ha en karaoke tävling, så att era gäster som alltid längtat efter att bli popstjärnor, äntligen får sin chans.


Trubadur

 

Sven_gitar
Vår trubadur är det perfekta valet om ni vill ha lite lugnare, högkvalitativ underhållning, som är rolig utan att vara för mycket. Ni väljer helt enkelt vilken musik ni föredrar och låter vår trubadur lägga sin touch till er stora underhållningskväll.


Lone Star Linedancers

 

dance_showLinedance

När ni besöker ett ställe i westernstil, äter westernmat och har westernaktiviteter skulle ni väl bli besvikna om ni inte fick prova på verklig westernunderhållning själva?! Våra linedancers underhåller er i ett utbud av shower med hög kvalité och energi. De lär ut enklare danser i en kort linedance kurs och får även de mest motvilliga deltagarna att se ut som professionella linedancers innan kvällen är över.


Pälsjägarna

 

Detta ungdomsband står inte någon efter när det gäller att få igång sina åhörare med aktuell musik som alla gillar. Bandet ser till att få med sin publik och kan även dra igång en karaoke tävling. Alla uppmuntras att delta och någon kan även få chansen att sjunga med bandet live.


Camp fire

 

Fire

Få ställen är bättre när det gäller att bygga och stärka relationer än runt en lägereld. Våra underhållare är skickliga på att avläsa gruppers behov, komma med humoristiska inslag om så behövs eller bara lägga till lämplig bakgrundsmusik. Detta är något som era gäster kommer att tala om länge efteråt.


Lone Star DJ

 

Vår DJ kan erbjuda musik från vilken era eller genre som helst. Ni talar helt enkelt om för honom vilken stil ni önskar på er underhållning och ni kan försäkras om att han gärna gläder er och era gäster.


Western Show

 

Ambushbad_guys

Var på din vakt! När du minst anar det kommer din grupp att besökas av ett gäng fredlösa på drift, och de är kända för att skapa fullständig kaos i våra gästers fint ordnade program. De är svårfångade, namnlösa och era gäster kommer att skratta sig fördärvade.

 

 

Fråga oss

Få vårt E-nyhetsbrev gratis med spännande erbjudanden!

Login

Gilla oss på Facebook och du kan vinna Country Fest biljetter!