SwedishDanish
0413-550260
http://www.lonestar.se/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/971441konferens.jpg http://www.lonestar.se/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/878671PresentMat.JPG http://www.lonestar.se/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/267972IMG_7168.JPG http://www.lonestar.se/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/487548P1560587.JPG http://www.lonestar.se/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/786329P1170581.jpg http://www.lonestar.se/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/690877P1150945.jpg http://www.lonestar.se/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/716370CIMG3539.jpg

Fest och kul med familj & vänner

Skolresa & Läger

Mobila Arrangemang

Konferens & Företagsfest

I mitten av Skåne hittar du en annorlunda och spännande konferens- och festanläggning; Lone Star Konferenscenter (Fd KCS Vildmarkscenter).

Skåne och Texas har en del gemensamt. Vi skäms inte för oss utan vill gärna göra saker så STORA och exceptionella som möjligt. Ta bara en titt på Turning Torso i Malmö eller Texas Stadium i Dallas.

På Lone Star har vi hämtat inspiration från båda källorna och kan nu erbjuda er en upplevelse utöver det vanliga. På Lone Star Konferenscenter har vi skapat en kreativ atmosfär där nya idéer kan födas.

Aktiviteter för er Kick Off

Våra konferensarrangörer hjälper er i planeringen när ni ska boka er konferens, företagsfest, kick-off eller personalfest så att ni inte behöver oroa er för det praktiska utan kan vara fullt fokuserade på att uppnå era mål.

Vi erbjuder:

WWW

Lokaler

...som passar såväl den lilla ledningsgruppen på några få personer till samlingar med flera hundra personer.

Alla som någon gång satt sin fot i ett riktigt Texas Steakhouse vet vad vi pratar om. Den underbara doften, miljön, gemenskapen, servicen och självklart smakupplevelsen.

Ordbygge

Aktiviteter och äventyr

... anpassade till era önskemål och behov.

Att ha riktigt kul tillsammans och utmanas i spännande tävlingar är ett av de mest effektiva redskapen till att stärka ”vi”-känslan i gruppen.

Goda måltider

...i våra restauranger i westernstil.
Plats för över 1800 gäster och med en bred cowboyinspirerad meny.

Våra restauranger Wild West Saloon, Country House och Long Horn Saloon har alla den där speciella känslan. Låt oss servera er en fantastisk festmåltid på er Kick Off! Vilken meny ni än väljer så lovar vi att inte spara på krutet, och vi låter aldrig våra gäster gå hungriga ut genom dörren.


Boende

...för över 140 personer.

Vi har en stugby med stugor, Trapperhouse med 25 rum, konferenslokaler och restaurang.

Underhållning

... med liveband och Linedancing.

 

Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

 

Fråga oss

Få vårt E-nyhetsbrev gratis med spännande erbjudanden!

Login

Gilla oss på Facebook och du kan vinna Country Fest biljetter!