SwedishDanish
0413-550260

Konferens & Personalfest

Fest och kul med familj & vänner

Mobila Arrangemang

Aktiviteter och äventyr

bullriding

Att ha riktigt kul tillsammans är ett av de mest effektiva redskapen till att stärka ”vi”-känslan i gruppen.


På Lone Star Konferenscenter hittar du klassiska 5-kamps aktiviter som yxkastning, pilbåge etc, teambuildings-aktiviteter som metodiskt stärker teamarbetet i gruppen, fartfyllda ”Hjältarna på Fortet”-äventyr, kanotpaddling, klippklättring och vandringar. Vi har något som passar just er grupp. Missa inte att prova vår mekaniska tjur som ger ”garanterad avkastning”!


Våra äventyr och aktiviteter:


Hjältarna på Fortet

Geroesyoung group

För grupper över 15 personer är detta en snabb och rolig tävling. Längs vägen erövrar ni gyllene stenar och befinner er plötsligt i en vild jakt på ledtrådar som leder fram till lösenordet. Vinnarlaget får privilegiet att plundra fortet. Tävlingen finns i två varianter, en för vuxna och en för barn med diplomutdelning i slutet.


Uppdrag i Vildmarken

over_riverriver1
Detta är ett äventyr som tar dig genom vackra skogar, över vattendrag och upp på berg. Du kommer bli utmanad i "Alpfotboll", 18 m klippklättring eller rappellering, ta er över å med rep och stavar mm. Men oroa dig inte, vi utrustar er med rep, stavar mm, inklusive lite fika för att klara av utmaningarna och hitta tillbaka hem. Strapatsen är en 4 km lång och tar ca 5 timmar.


Äventyr på Floden

kanoe
Njut av en härlig dag i kanot tillsammans med oss på Rönne Å. Förutom allt spännande med paddla kanot så njuter ni av en härlig lunch vid flodkanten. Våra skickliga äventyrsledare leder er genom trånga passager, under broar och genom mindre forsar. Medtag klädombyte för vått kommer det bli.


Bullriding (Mekanisk Tjur)

Utmana varandra och bli gängets rodeomästare på vår mekansika tjur. Fartfyllt äventyr med garanterad och säker avkastning!


Cowboy Kampen

Archery
En spännande femkamp som passar alla åldersgrupper och som avslutas med en prisutdelning. Inkluderar aktiviteter som:

· Yxkastning 
· Bågsskytte 
· Pistolskytte
· Lassokastning 
· Klättervägg 
· Blåsrör
· Läskbacksklättring 
· Spikslagning
· Dart
· Hästskokastning 
· Slädpulling 
· Stock kastning
· Stockrullning

 

 

 

 

 Teamkampen

Team

 

Samarbete är nödvändigt för att klara dessa tuffa utmaningar. Din grupp tror kanske att de har bra lagarbete, men denna tävling kommer göra deras relationer starkare än någonsin. Avslutningsvis blir det prisutdelning till det vinnande laget. Vi anpassar tävlingen för att passa era behov med aktiviteter så som:

· Stegbygge
· Skidrace
· Full fart över bron
· Gåtan
· Katapultbygge
· Stockrullning
· Knopgenomgång
· Bygga ord


Discovery Walk

Var med och upptäck livet i skogen. Under denna vandring får du lära dig om hur myror bygger bo, djurlivet i vattenbäcken, primitiv matlagning och mycket annat. Passar barn upp till 12 år.


Cirkusspelen

Cirkus

Rolig och lekfull tävling med annorlunda tävlingsgrenar som:

· Bombröjning 
· Kuddkrig
· Clownduellen 
· Vattenballongsprick

Diplom till alla. Passar barn upp till 8 års ålder.


Skattjakten

Spännande lagtävling med grenar som pilkastning, säckhoppning, kokoppor, pricka björnen och styltgång. Det lag som samlar flest silverstenar vinner och får i uppdrag att hitta skatten. I skatten finns något för alla deltagare. Passar barn upp till 8 års ålder.


 

N.E.T Nature Experience Tour

Detta äventyr testar allt, din styrka, uthållighet och snabbhet samt din förmåga att kunna arbeta i team. Du spenderar en hel äventyrsdag på cykel genom underbar natur, i kanot nerför floden och slutligen till fots på en spännande runda. Detta äventyr väljer du om du vill utveckla ert samarbete, få spännande upplevelser och skapa minnen som varar livet ut. Lunch och fika ingår.


Expedition Wilderness

Detta är ett spännande överlevnadsäventyr där ni tillsammans med våra äventyrsledare ger er in i skogen och tillbringar natten under bar himmel. Ni får lära er bygga upp en lägerplats och laga mat över öppen eld. Olika tävlingar längs vägen tvingar er att hålla er alerta.


 

 

Fråga oss

Skolpaket

Få vårt E-nyhetsbrev gratis med spännande erbjudanden!

Login

Gilla oss på Facebook och du kan vinna Country Fest biljetter!